Murder At The Presido (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne spennende thrilleren skildrer de uhyggelige hendelsene rundt det eneste mordet som noensinne har funnet sted ved Presidio, en av Amerikas eldste og mest ærerike militærbaser. Selv om offeret virker tilfeldig valgt, er listen over mistenkte lang, fra det innlysende til det uforklarlige, noe som setter igang en etterforskning med et sjokkerende klimaks som ingen kunne ha forutsett.

Når kona til en sersjant blir stukket til døde i boligen sin, vil hæren få gjerningsmannen dømt så raskt som mulig. Men en intern etterforskningssjef, James Chandler (Lou Diamond Phillips), kjøper ikke den offisielle versjonen, og uoffisielt graver han dypere ned i saken. Så dypt at han kanskje ender opp med å grave sin egen grav.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Gresk, Hebraisk, Italiensk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Serbokroatisk, Spansk, Svensk, Tjekkisk, Tyrkisk, Ungarsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør John Fasano Skuespillere Lou Diamond Phillips, Martin Cummins, Victoria Pratt
Bestillingsnummer SNSD40344

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i