Murphys Lov - Sesong 2 (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
James Nesbitt spiller kriminalbetjent Tommy Murphy, en svært selvstendig politimann med en mørk fortid. Etter ikke å ha bestått en psykiatrisk vurdering får han en siste sjanse av sjefen sin, og settes på et farlig oppdrag som spaner. Murphy er en einstøing med lite å tape, og han takler alt på sin helt spesielle måte...

Episoder:

Jack's Back: Jakten på en seriemorder som herjer i Londons West End-distrikt, blir en personlig affære for Murphy da tragedien rammer. Morderens ofre er unge kvinner som har bodd på samme herberge for hjemløse, men hva er forbindelsen mellom dem og det siste offeret, stjernen i en West End-musikal om Jack the Ripper?

Bent Moon On The Rise: Da den lovende unge politimannen Parmer begår selvmord, sendes Murphy inn for å finne ut om han var utsatt for rasistisk trakassering. Parmers gamle avdeling ledes av den karismatiske D. I. Winters. Parmers tidligere kolleger er sjokkerte over hans død, men de bærer også på en hemmelighet. Kan denne være nøkkelen til å forstå hvorfor han døde?

Ringers: Murphy rekrutteres til en Interpol-operasjon for å infiltrere en internasjonal bande med bilsvindlere, og ender opp med den filosoferende franske agenten Benoit som partner. For å imponere hjernen bak bilsvindelen, Godfrey Raines, utgir Murphy seg for å være profesjonell biltyv.

Alice: Sju år gamle Adrian Kelly drukner i en elv. Moren Alice hevder at gutten ble forgiftet av et kjemikalieutslipp fra et biologisk forskningslaboratorium i nærheten. Ingen bevis later til å underbygge historien hennes. Er dette bare ubegrunnet snakk fra en sørgende mor, eller er det noe uhyggelig på gang? Murphy sendes inn som spion i laboratoriet under dekke av å være rengjøringsassistent.

Convent: En ung nonne begår tilsynelatende selvmord, en annen forsvinner på uforklarlig vis, og Murphy blir nødt til å gå i kloster. Til tross for Murphys dekkhistorie - han er en prest sendt av kardinalen for å utarbeide en rapport om tragediene - blir etterforskningen trenert av de mistenksomme og hemmelighetsfulle nonnene.

The Group: Tre mordere blir selv myrdet. Alle tre var blitt navngitt i en kampanje drevet av en støttegruppe for mordofrenes familier. Er det bare et sammentreff, eller står man overfor en hevngjerrig morder som dreper mordere? Murphy blir med i gruppen, men opplevelsen vekker sterke følelser hos ham, og plutselig får han selv muligheten til å ta en svært personlig hevn.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 6 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere James Nesbitt Bestillingsnummer 13202IN
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i