My Lucky Stars (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jackie Chan er tilbake som superpurken Muscles! Denne gangen drar han og en kollega til Tokyo, dit en forræder i Hong Kong-politiet har flyttet med et parti stjålne diamanter. Men så blir de overfallt av japanske superninjas og kollegaen tas som gissel. Muscles eneste sjanse er nå å be sine gamle venner om hjelp. Men de er jo langt fra noen helter, som alle vet. Den ene må hentes på sykehuset, den andre i fengsel, den tredje midt under et ran, den fjerde er mest interessert i å sjekke damer og den femte er bare håpløst på kjøret. Hvor store sjanser gir du dem? Sporene leder til en fornøyelsespark der de fem klovnene selvfølgelig forvandler det hele til et eneste stort Kung Fu-sirkus. En forestilling som kommer til å få deg til å hyle av latter og hive etter pusten!

Produktfakta

Produksjonsår 1985 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Cantonesisk)) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Sammo Hung Skuespillere Eric Tsang, Jackie Chan, Sammo Hung, Yuen Biao
Bestillingsnummer DVD-216 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende