Inspector George Gently - Box 2 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Georg Gently er en politimann av den gamle skolen. Han er høyt respektert av sine kollegaer i Scotland Yard og fryktet blant Londons gangstere. Etter at hans kone blir skutt og drept av hans erkefiende nr. 1, gangsteren Joe Webster, vurderer Gently å legge karrieren på hylla. Han får hjelp av den unge politiinspektøren Bacchus, til å løse sine siste saker.

De uskyldige
Dødsfallet til en gammel mann på en forlatt gård, bringer Gently og Bacchus til en verden utenfor deres egen forståelse og tro. Etter hvert som de graver dypere i saken, oppdager de at det gamle huset en gang har vært et barnehjem.

Nattens mulm og mørke
Gently og Bacchus etterforsker drapet på en ung kvinne som blir funnet død i en lokal kirke. De oppdager at kvinnen var en ”Fox”, en servitør på strippeklubben ”Rakes” i Newcastle. Bacchus utsettes for moralske prøvelser under etterforskningen.

Stjålne pass
Gently og Bacchus jobber med en sak med stjålne pass. Saken tar en uventet vending når en ung kvinne som jobber på passkontoret, blir funnet død på stranden. Maggie Alderton ble voldtatt og kvalt, og hennes lille baby står i en kurv ved siden av liket. Politikerdrap
Den lille byen Rinton rystes når den lokale politikeren Patrick Fuller blir funnet hengt, i forkant av valget. Det ser i starten ut til å være et selvmord, men Gently og Bacchus blir mistenksomme når det viser seg at det er stjålet penger fra kontoret.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Martin Shaw Bestillingsnummer 1200873

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også