Nåde (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sykepleieren Maria og ektemannen har forlatt Tyskland til fordel for Hammerfest i et forsøk på å redde ekteskapet, da Maria blir innblandet i en fatal ulykke.Det tyske paret velger å holde tett om det som hendte, og den smertefulle hemmeligheten de deler blåser nytt liv i ekteskapet. Samtidig påføres andre stor lidelse.

Nåde er en kunstnerisk ambisiøs film basert på et manus av Danmarks mest kjente filmforfatter, Kim Fupz Aakeson, ogen av Tysklands mest prisbelønte regissører, Matthias Glasner (Den frie vilje). Med på laget er også to av Tysklands mest kjente skuespillere og et norsk stjernelag bestående av blant andre Ane Dahl Torp, Stig Henrik Hoff og Maria Bock.

Nåde ble tatt ut til den prestisjetunge hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Berlin i 2012, og har særlig fått oppmerksomhet for de vakre skildringene av norsk natur og den slående fremstillingen av det magiske, nordiske vinterlyset.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Matthias Glasner Skuespillere Ane Dahl Torp, Birgit Minichmayr, Iren Reppen, Jürgen Vogel, Maria Bock, Stig Henrik Hoff
Bestillingsnummer 2194631 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende