Napoleon (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Året er 1816, og Napoleon, som er tatt til fange av britene på øya St. Helena, forteller historien sin til den unge engelske piken Betsy.

Hans karriere i det militære starter med seier over royalistene i 1795, fulgt av felttog i Italia og Egypt. Han gifter seg med den unge og uforutsigbare Josephine de Beauharnais, hans livs kjærlighet, som beklageligvis ikke kan gi ham barn. Etter et statskupp i 1804 tar han makten i Frankrike, og utnevner seg selv til fransk keiser. Etter en overveldende seier ved Austerlitz, omorganiserer han Europa og tildeler kongelige titler til sine makttørste slektninger. Men den sterke motstanden han har møtt fra Spania fortsetter, og fører til store tap.

Imellomtiden øker Napoleons interesse for andre kvinner, inkludert den polske patrioten Maria Walewska, som føder hans sønn. Napoleon planlegger å grunnlegge et dynasti for å styrke sin egen posisjon. Etter å ha skilt seg fra Josephine,gifter han seg med den østerriske prinsessen Marie-Louise, som føder hansarving. Napoleons forsøk på å knekke den russiske tsaren resulterer i en enorm katastrofe for hæren hans, hvorpå Napoleons motstandere straks går sammen og danner en allianse mot ham. I 1814 blir han slått i slaget ved Leipzig, og han drar i eksil til øya Elba. Napoleon samler hele sin styrke atter en gang, returnerer til Frankrike og vinner folks hjerter på nytt. Med en ny hær drar han til Waterloo for å kjempe mot de allierte.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Christian Clavier, Gerard Depardieu, Isabella Rossellini, John Malkovich Bestillingsnummer 57222IN
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i