Nasse Nøff (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nasse har forsvunnet! Den lille grisen med det store hjertet er lei seg og har begitt seg ut i Hundremeterskogen helt alene. Vennene hans, Ole Brumm, Tigergutt, Petter Sprett, Tussi og Kengubarnet forstår ikke hvorfor. Helt til de innser at det er deres feil. De har nemlig ikke tatt Nasse på alvor - bare fordi han er så liten. Nå gjelder det å finne Nasse fortere enn svint. De har fått tak i Nasses utklippsbok som hjelper de med letingen. Den er full av ledetråder og morsomme fortellinger som viser at man aldri er for liten til å gjøre store ting!

Nasse Nøff er en film som byr på varme, vennskap og spennende eventyr for både store og små. Spesielt små. Filmen inneholder herlige sanger av Carly Simon.

Bonusmateriale

  • Nasse Nøffs minnebok
  • Nasse Nøffs syn på verden
  • Syng med filmen

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BNA3110656 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser