Nat King Cole - How High The Moon: The Lost Tapes (DVD)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Pick Yourself Up
  2. Standing On the Corner
  3. The Eyes of God
  4. Fascination
  5. Bewitched, Bothered and Bewildered
  6. It's All Right With Me
  7. You're the Top
  8. Love Is the Thing
  9. I'm Just Breezin' Along With the Breeze
  10. It's Not For Me To Say
  11. Just an Old Fashioned Girl
  12. My Heart Belongs To Daddy
  13. Maybe It's Because I Love You Too Much
  14. How High The Moon


Produksjonsår 2016 Format DVD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Artist Nat King Cole Bestillingsnummer 1143247
Leverandør Border Music Norway AS