Nattskiftet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I TV2s store humorsatsning møter vi Georg (Otto Jespersen), herskesyk sjef og selvutnevnt Gud på nattskiftet til en avsidesliggende bensinstasjon. Med kompromissløs lederstil forsøker han å regjere over sine to ansatte; distre Olav (John Brungot) og konfliktskye Daniel (Mats Eldøen).

Når den innovativ tidligere medisinstudenten Daniel ankommer stasjonen, allerede ansatt av hovedkontoret, blir Georg mildt sagt provosert. Olav, derimot, han godter seg skikkelig - endelig har han en alliert i kampen mot Georgs tyranni! Daniel finner snart fram til en mer opprørsk side av seg selv, godt hjulpet av Vi Menn-Siri i potetbua, mens Olavs finurlige snarveier til et liv som suksessfull manager stadig tar nye og absurde omveier. Ikke minst er det nyttig med en medisinavhopper når brystene plutselig begynner å produsere melk etter noen bokser med muskeloppbyggende pulver, eller når Olav klarer å få en hel buss skadet på parkeringsplassen.

Ingen potensiell konflikt er for liten og betydningsløs på nattskiftet. Men når arbeidsplassen står i fare for nedleggelse, klarer trekløveret å stå sammen og reise kjerringa?

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Herman Gystad, John Brungot, Mats Eldøen, Otto Jespersen
Bestillingsnummer 803942 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende