Natural Born Star (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fred har én drøm i tre deler: En seilbåt, en vakker kvinne og et liv på havet. Han vil utforske verden, kulturene den har å by på og til slutt dø til lyden av bølgenes sus. I søken etter jobb havner han i Italia på slutten av 1960-tallet hvor han pga. sitt fremtredende ytre blir oppdaget av en filmprodusent. Han får raskt jobber i blant annet storproduksjoner som Barbarella med Jane Fonda Raskt blir han en av de største stjernene i den italienske spaghettiwestern. Han forelsker seg i den vakreste italienske skuespillerstjernen, Agostina Belli, og han lever et godt liv. Alt dette helt til han en dag takker ja til å seile båten til en venn, fra Spania til Italia. Det han ikke vet er at det ligger 1,5 tonn hasj gjemt under dekk.

Regissør Even Benestad ble tatt ut til Berlin-festivalen og fikk den norske filmkritikerprisen med sin kritikerroste film Alt om min far. En av Norges mest anerkjente musikere, Kaada, har levert sitt aller beste soundtrack til Natural Born Star.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Intervju fra Blått Lerret
  • Liveshow med Kaada

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 15 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Even G. Benestad Skuespillere Fred Robsahm
Bestillingsnummer 9883-37d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser