Nebraska (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Alexander Payne (Sideways, The Descendants) har med en rekke fine filmer blandet alvor og komikk i skildringen av vanlige amerikanere og deres opp- og nedturer. I kritikerfavoritten Nebraska møter vi Woody (fabelaktig spilt av Bruce Dern) som på sine eldre dager har gått fra vanskelig til uhåndterlig for familien. Filmen var nominert til seks Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regi og beste mannlige skuespiller.

Enten det skyldes gryende demens eller bare stahet, har Woody bestemt seg for å gjøre krav på en åpenbart falsk lotterigevinst han har fått beskjed om i et reklamebrev. Sønnen David (Will Forte) forbarmer seg til slutt over ham, og sammen reiser de fra Montana til Nebraska for å heve den fiktive gevinsten. På veien stanser de i Woodys barndoms by. Der tårner forviklingene seg opp etter hvert som familie og gamle venner får snusen i at gamlingen har blitt lottomillionær.

Nebraska er et skråblikk på samfunnsproblemer og generasjonsmotsetninger i utkant-USA. Det bittersøte dramaet er filmet i svart-hvitt, men spekket med fargerike karakterer som skildres med både nådeløs humor og varmt hjerte.

Bonusmateriale

  • The Making Of Nebraska

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Sort/Hvitt, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Alexander Payne Skuespillere Bob Odenkirk, Bruce Dern, Stacy Keach, Will Forte
Bestillingsnummer 52GSD6233031 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende