Nordens Herligste (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nordens Herligste er programmet som hyller alle som tør å være annerledes. Nok en gang har Ylvis-brødrene reist rundt for å møte, og bli kjent med, fargerike personligheter. Og denne gangen har de fått boltre seg i hele Norden.

På denne DVDen blir det gjensyn med høydepunktene fra TVNorge-serien. Bli med når Bård og Vegard besøker personer som ser annerledes på ting, har makeløse hobbyer, utrolige kunnskaper om snevre temaer, spesielle samlemanier eller som rett og slett bare er noe for seg selv. En operasanger som bor alene på en øy, en indianer fra Sverige, en vinduspusser fra Stavanger og en dame som er gift med Berlinmuren er bare noen av godbitene..

La deg underholde av de mest særegne personlighetene i Norden, og kos deg med fi nalen hvor 6 av kandidatene samles på en Herregård, og en til slutt kan smykke seg med tittelen: Nordens Herligste.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 26 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Ylvis Bestillingsnummer BNA3078356
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser