Norsk Militær Tattoo 2006 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
For syvende gang ble Norsk militær tattoo arrangert i Norge, og nok en gang har tusenvis av mennesker strømmet til for å få meg seg dette musikalske showet.

I anledning Hans Majestet Kongens Gardes 150 års jubileum har tattooen denne gang invitert musikkorps fra andre lands garder. Og selvsagt deltok også jubilanten selv, Garden, med sitt jubileumsprogram. Øvrige norske militærorkester var Stabsmusikken, Marinemusikken og Forsvarets musikkorps Trøndelag.

Av andre store militærkorps kan nevnes US Army Field Band fra Washington D.C. Vanligvis er de opptatt med å representere den amerikanske presidenten og det Hvite Hus, men denne gangen hadde de funnet plass til å ta turen til Oslo. Fra et annet verdenshjørne kom det kongelige thailandske militærkorps som for første gang besøkte Europa.

I tillegg får vi også se fantastisk danseoppvisning med spenst og temperament fra The Russian State Cossack Dance Team, og musikalsk svensk trommepresisjon fra Arméen Trumkår.

DVDen inneholder en fantastisk forestilling med masse musikk, akrobatikk, dans og drill. Til sammen 800 musikanter og aktører fra ni nasjoner gir oss her en forrykende forestilling med musikalsk oppvisning i verdenstoppen

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Diverse Bestillingsnummer 9066-31d0
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende