Norske Byggeklosser (1972) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
"Norske Klassikere" er en serie med de beste norske filmene som er laget. Med en lang rekke filmer i alle sjangre, kan du nå samle den norske filmarven på DVD.

Ekteparet Olav og Ingrid Femte kjøper tomt og hus av entreprenøren Kleppe, som lover å ha huset ferdig på 10 måneder. Det høres forholdsvis enkelt ut, men det varer ikke lenge før alt blir mer enn kaotisk…

Rolv Wesenlund (Fleksnes Fataliteter, Mannen Som Ikke Kunne Le) spiller ikke mindre enn åtte forskjellige roller i denne vanvittige hulter-til-bulterkomedien. Han er bl.a. snekker, elektriker, politibetjent, bankmann, rallykjører og ondskapsfull nabo i noe av det galeste norsk komikk har prestert, hvilket ikke sier så lite! Bjørn Sand og Thea Stabell spiller Olav og Ingrid Femte, Arve Opsahl er Kleppe og i andre roller medvirker flotte navn som Sølvi Wang og Aud Schønemann. Det blir ganske enkelt ikke bedre enn dette her!
Bonusmateriale
  • Filmografier
Produktfakta
Produksjonsår 1972 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Pål Bang-Hansen Skuespillere Arve Opsahl, Aud Schønemann, Bjørn Sand, Gunnar Haugan, Rolv Wesenlund, Sølvi Wang, Thea Stabell
Bestillingsnummer 1323531 Serie Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende