North Country (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det Josey Aimes vil ha, er en skikkelig jobb, slik at hun kan tjene til mat på bordet og ta vare på barna sine. Det hun får, er trusler, fornærmelser, slibrige blikk, tafsing, nedlatenhet og grisete kallenavn. «Ta det som en mann», sier den ufølsomme sjefen hennes. I stedet tar hun det som et menneske – og slår tilbake.

Charlize Theron spiller Josey i North Country, en smertefull historie om kvinnene som brøt med kjønnsbarrierene da de tok arbeid i de farlige jerngruvene i Minnesota … og bante vei for USAs første gruppesøksmål mot seksuell trakassering. I tillegg til Theron ser vi Frances McDormand, Sissy Spacek, Woody Harrelson og Sean Bean i denne sterke og eksplosive beretningen om en gruppe mennesker som setter alt inn på å oppnå det enhver amerikaner vet er rett: Å bli møtt med respekt på jobben.

Bonusmateriale

  • Stories from the North Country - The making of ...
  • Slettede Scener
  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Niki Caro Skuespillere Charlize Theron, Elle Peterson, Frances McDormand, Sean Bean, Sissy Spacek, Thomas Curtis, Woody Harrelson
Bestillingsnummer 1000075617 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende