Inngår i kampanje

Now You See Me (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Now You See Me er en fransk-amerikansk thriller regissert av Louis Leterrier ( The Incredible Hulk, Clash Of The Titans). I de største rollene møter vi Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco, Mark Ruffalo, Mélanie Laurent, Michael Caine og Morgan Freeman.

The Four Horsemen, en illusjonistgruppe anført av karismatiske Atlas (Eisenberg), gjennomfører to utrolige triks. Først forbløffer de publikum ved å rane en bank på et annet kontinent, deretter avslører de en hvitsnippforbryter og kanaliserer millionene hans inn på publikummernes bankkonti.

FBI-spesialagent Dylan (Ruffalo) vil stanse illusjonistene før de gjennomfører det som ser ut til å bli et enda mer eventyrlig kupp. Men han er påtvunget Alma (Laurent) som partner, en Interpol-detektiv som umiddelbart gjør ham mistenksom. Desperat henvender han seg til Thaddeus (Freeman), en ekspert på å avsløre magikere, som hevder at bankranet ble gjennomført ved hjelp av forkledninger og videotriks. Noe ting Dylan og Alma er enige om, er at The Four Horsemen er nødt til å ha en person utenfra som hjelper dem - og at å finne ham (eller henne) er nøkkelen til å sette en stopper for banden. Kan det være Thaddeus? Eller er det Alma? Eller er det rett og slett … magi?

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Louis Leterrier Skuespillere Dave Franco, Isla Fisher, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson
Bestillingsnummer 2138031

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i