Nowhere Boy (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Liverpool, 1955: John Lennon, en oppvakt 15-åring med adferdsproblemer, er sulten på opplevelser. I en familie med mange hemmeligheter slåss to helt spesielle kvinner om Johns fremtid: Mimi, den strenge tanten som har oppdratt ham, og Julia, hans fraværende mor som plutselig dukker opp igjen. John lengter på sin side etter et normalt familieliv, og flykter inn i den nye og spennende rock&roll-verdenen hvor hans spirende geni finner en likesinnet i den unge Paul McCartney. Men idet John skal ta fatt på sitt nye liv, inntreffer tragedien. Den ressurssterke unge mannen finner imidlertid sin egen stemme i kaoset - og et ikon er klar for verden.

Sam Taylor-Woods debutfilm Nowhere Boy forteller historien om Lennon som tenåring, før han for alvor ble superstjerne for sin egen og kommende generasjoner. Sammen med Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr erobret John verden som The Beatles, og senere gjorde han stor suksess som soloartist. Det er kimen til denne stjernetilværelsen som blir skildret i Nowhere Boy, et følsomt og intimt portrett av en ung kunstner på vei mot noe stort.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 33 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Sam Taylor Wood
Skuespillere Aaron Taylor-Johnson, Anne-Marie Duff, David Morrissey, Kristin Scott Thomas, Thomas Sangster Bestillingsnummer ICON10200
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende