Inngår i kampanje

Nysgjerrige Nils - Den Store Jubileumsboksen (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Nysgjerrige Nils 
Din lille favorittape, Nysgjerrige Nils, blir levendegjort for første gang i denne helt nye og animerte flmen hvor vi kan høre stemmene til Will Ferrell og Drew Barrymore. Se hvordan Nils - den lille, nysgjerrige fyren med en umettelig eventyrlyst - møter Mannen med den gule hatten for første gang, og ender opp med å bli med ham inn til den store byen. Nysgjerrigheten til Nils får ham og menneskevennen hans opp i mye trøbbel – og moro! Verden mest skøyeraktige apekatt er kommet ut av jungelen, ut på byen og ute etter eventyr! Nysgjerrige Nils er spekket med morsomme, spennende og underholdende eventyr som får hele familien til å le! 

Nysgjerrige Nils - Ape På Rømmen 
Når Nysgjerrige Nils møter Kayla, den hjemlengtende elefanten til en magiker, bestemmer han seg for å hjelpe henne med å besøke brødrene og søstrene hennes i California. Men når magikerens strenge sikkerhetssjef, Danno Wolfe, blir overbevist om at Nils har planlagt å kidnappe elefanten, setter han i gang en stor etterforskning for å spore opp den savnede tykkhuden. Med Wolfe rett i hælene, reiser Nils, Kayla og Ted (Mannen med den Gule Hatten) avsted både med tog, lastebil og motorløs skolebuss på en morsom rundtur i landet for å forene Kayla med familien sin. 

Nysgjerrige Nils 3: Tilbake til jungelen! 
Kast deg inn et spennende eventyr med alles favorittape, i denne helt nye fmen, «Nysgjerrige Nils 3: Tilbake til jungelen!» Når Nysgjerrige Nils blir bedt om å være del av en svært viktig romferd, fører noen apestreker til at han må krasjlande i Afrika. Mannen med den gule hatten er bekymret og leter etter ham, mens Nysgjerrige Nils tappert utforsker jungelen og får seg nye dyrevenner underveis. Når de to bestekameratene endelig blir gjenforent, har de en uforglemmelig opplevelse med sine nye venner som hele familien vil like!

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn Antall disker 3
Spilletid 3 timer 58 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSD8308146

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i