Inngår i kampanje

Nysgjerrige Nils Passer På Bondegården (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
ngen på hele jorden er så nysgjerrig som Nils! Han elsker å møte nye mennesker og skaffe seg nye venner i alle fasonger og størrelser. Denne gangen er han en venn i nøden og hjelper til på gården. Dessuten redder han seks forkomne kyllinger og passer på sin aller første kattunge! Bli med den vennlige apekatten til gården og andre spennende steder!

Bonden Nils
Oscar, Renkins’ premiegris, er kommet til delstatsfinalen, men stakkars Herr Renkins har det alt for travelt til å dra på utstillingen. Men Nils og Mannen med den gule hatten stiller opp og overtar gårdsarbeidet!

Kattepasser
Professor Wiseman lar Nils passe Lucky, en bitte liten kattunge som er for liten til å klare seg selv. Og da Lucky møter sin første hund – Voffen – blir det kjærlighet ved første blikk.

Nysgjerrige Nils på tur
Bill og Mannen med den gule hatten gleder seg til å dra ut på tur! Bill skal samle inn planter, og Mannen med den gule hatten skal tegne naturbilder til malekurset. Nils synes ikke noe av dette er særlig spennende, og lengter etter litt ordentlig action ...

Redd hund
Det er på tide å pakke bort noen av Nils leker, så Nils og Voffen begir seg ned i kjelleren. Men de blir livredde når de hører en høy, skummel lyd.

Brobyggeren
Nils oppdager seks bortkomne kyllinger på en øy i en innsjø, og skjønner straks at han må redde dem! Nils iverksetter flere ulike planer. Å leke redningsflåte ved å svømme på rygg, er bare delvis vellykket. Men kanskje broene i nærheten kan være til inspirasjon?

Sparegrisen
Mannen med den gule hatten gir Nils en helt spesiell sparegris. Men hvis Nils bare kan finne en måte å åpne den på så han får tak i sparepengene, kan han kjøpe selve drømmebåten ...

Plystregrisens dag
Hvert år den siste onsdagen i august kommer Sherry Whistlepig frem fra sitt skjulested. Hvis hun ser sin egen skygge, betyr det at det er kaldt vær i vente. Men hva gjør Sherrys skygge så spesiell?

Jakten på regnbuen
Steve og Betsy er på landet for første gang, og Nils vil gjerne vise dem rundt i skogen.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSD8284804 Serie Nysgjerrige Nils
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende