Nysgjerrige Nils - Scenearbeideren Nils (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Alles favorittape er tilbake med flere apestreker og spennende eventyr. Enten han besøker Skottland eller en gård på landet, viser Nils seg som et naturtalent. Han gjør suksess både i talentkonkurranser og i dyrehagen! Så slå deg løs sammen med scenearbeideren Nysgjerrige Nils!

Stinkdyret
En merkelig katt spiser opp peanøttsmøret og syltetøyskiva til Nils. Men vent litt – det er ikke en katt, det er et stinkdyr! Og Nils er nysgjerrig.

Kunstneren Nils
Herr Glass er på jakt etter et unikt maleri til lobbyen sin, og herr Zoobel vet akkurat hvor han kan finne det – i dyrehagen selvsagt!

Scenearbeider Nils
Bill trenger hjelp bak scenen i byens talentkonkurranse, og Nils melder seg frivillig. Så Bill viser Nils hva han skal gjøre, og de to vennene øver på å betjene mekanismene som styrer sceneteppet, kulissene og fallemmen.

Nils graver et hull
Hjelm, spade, trillebår og stige – Nils oppdager at du trenger alle disse tingene hvis du skal grave et gigantisk hull.

Mannen med apehender
Mannen med den gule hatten advarer Nils mot den giftige eføyen som vokser i parken. Men så mister mannen balansen og får hendene fulle av de stikkende, giftige bladene!

Fyr løs!
Det er ”Den store resirkuleringsdagen” og Nils og Mannen med den gule hatten har bare ett lass igjen før de skal slappe av ved innsjøen. Men da de kommer frem til Renkins’ gård finner de et berg av gammelt skrap i stua ...

Nils blir presset
Nils og Mannen med den gule hatten hjelper til med epleinnhøstingen på Renkins’ gård. Nils tar et eple som det spretne ekornet har lyst på, så ekornet stjeler det tilbake og gjemmer det på låven. Nils følger etter, men når han prøver å finne lysbryteren, trykker han i stedet på startknappen til den digre siderpressen!

Slottsgolf
Nils prøver å få dreis på golfslaget sitt i Skottland, men et irriterende ekorn stikker av med golfballen, og Nils legger ut på en vill jakt gjennom slottet.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSD8284795 Serie Nysgjerrige Nils
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende