Nysgjerrige Nils - Søvnige Nysgjerrige Nils (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Det er mye å gjøre om dagen, men visste du at det er nesten like mye man kan gjøre om natten? Hvordan skal en nysgjerrig ape få sove da? Bli med Nils når han utforsker natteverdenen og alle dens lyder, maler himmelen, reiser med bussen, besøker lekebutikken og mye, mye mer!

Den lange søvnen
Nils oppdager at puter og ekstra dyner kan stenge ute mange lyder, men hvordan kan han slippe å høre den forferdelige trompetlyden fra Mannen med den gule hatten?

Nils finner tonen
Betsy skal spille xylofon på en skolekonsert, og Nils påtar seg oppdraget med å få xylofonen til skolen mens Betsy besøker skjønnhetssalongen. Men Nils har glemt hvilken rekkefølge stavene skal ligge i ...

Værapen
Nils er lei av at været alltid skal ødelegge! Inspirert av den vakre solnedgangen på maleriet til Mannen med den gule hatten, lager Nils sin egen værdagbok der han tegner bilder av himmelen.

En ape under jorden
Nils snubler over et jordekornhull i enga ved landstedet, og plutselig befinner han seg i en hemmelig labyrint av underjordiske tunneler.

Rørlegger Nils
Nils er lei av de gamle badelekene, så han tar noen nye leker med seg i badekaret i stedet. Men han har glemt at ikke alle leker flyter, og når han trekker ut badeproppen, forsvinner noen ut med badevannet så avløpet går tett.

Kong voffen
En limousin stanser utenfor lobbydøren, og ut stiger prinsessen av Bratvia. Hun løfter opp Voffen og sier at han er en kongelig hund!

Hjulene på bussen
Nils og Mannen med den gule hatten er sent ute til en avtale, så de bestemmer seg for å ta bussen. Men det hjelper lite når de går av på feil sted ...

Moro-ball
Lekebutikken har en konkurranse! Den som er flinkest til å gjette hvor mange supermega-moroballer det er i den rakettformede beholderen, vinner alle ballene. Og raketten!

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSD8284799 Serie Nysgjerrige Nils
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende