O Jul Med Din Glede (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ekteparet Luther (Tim Allen) og Nora (Jamie Lee Curtis) har alltid feiret julen under trygge og lykkelige omstendigheter. Helt frem til i år.

Deres eneste datter Blair er for første gang bortreist, og de må resignert erkjenne at det går mot en mer ensom og stille julefeiring. Men en kveld, ute i den forblåste Chicago-natten, får Luther øye på noe gjennom vinduet til et reiseselskap. Drømmer vekkes, og Luther ser plutselig for seg seg selv og Nora badene i sollyset under et cruise i Karibien. Forslaget når raskt Nora, som først er skeptisk, men som snart lar seg varme av idèen.

Men når deres naboer får høre om planene møter de liten entusiasme. For Luther vil droppe byggingen av den tradisjonelle snømann på taket i år, et tiltak som gang på gang har berget seier til gata under den årlige julekonkurransen, arrangert av lokalavisa. Hva skal skje med Hemlock Street i år da? Luther og Noras krangel med naboene er i gang, enhver form for julefeiring og julestemning er truet.

Bonusmateriale

  • Hanging Lights On Hemlock Street

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Joe Roth Skuespillere Dan Aykroyd, Elizabeth Franz, Jamie Lee Curtis, M. Emmet Walsh, Tim Allen
Bestillingsnummer 801447 Leverandør SF Norge

Anmeldelser