Oh Doctor Beeching: The Complete Collection (UK-import) (DVD)

Oh Doctor Beeching: The Complete Collection (UK-import) (DVD)

314,25 31425 Veil. pris 419,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All 19 episodes from the first two series of the BBC comedy, set in 1960s rural England, about the trials and tribulations of the staff working at Hatley railway station. Series 1 episodes are: 'All Change', 'Talking Turkey', 'The Train Now Standing', 'A Moving Story', 'The Late Mr Buckly', 'Horse Play', 'Past Love', 'Job Opportunity' and 'Sleeping Around'. Series 2 episodes are: 'No Milk for the Minister', 'Father's Day', 'The Gravy Train', 'The Van', 'Lucky Strike', 'Love Is a Very Splendid Thing', 'A Bowl in the Hand', 'Action Stations', 'A Pregnant Pause' and 'Ton Up'.


Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 4
Spilletid 9 timer 3 minutter Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Roy Gould Skuespillere Jeffrey Holland, Julia Deakin, Paul Aspen, Paul Shane, Perry Benson, Stephen Lewis, Su Pollard
Bestillingsnummer AV3357 Leverandør Gardners


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende