Ole Brumm - Vårsprell Med Kengurubarnet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Følg stien gjennom Hundremeterskogen, og opplev en helt ny langfilm med Ole Brumm og alle vennene hans! Se denne herlige fortellingen om våren og lær den sanne betydningen av ordet vennskap.

Det er en helt fantastisk vårdag! Blomstene er i ferd med å springe ut, biene surrer i luften og Kengubarnet, Ole Brumm og Tigergutt vil ut å leke. Men Petter Sprett er ikke klar, han synes at alle skal bli ferdig med vårrengjøringen før leken kan begynne. Er det noen – eller noe – som kan får Sprett på bedre tanker? Med varme og klokskap forsøker Kengubarnet å overbevise Sprett om at en slik dag skal nytes sammen med gode venner.

Vårsprell Med Kengubarnet har samlet alle dine favorittfigurer fra Hundremeterskogen, fem herlige sanger og et varmende budskap om hvor viktig det er å bry seg om hverandre. En fortelling som hele familien kan se om og om igjen!

Bonusmateriale

  • Vårens lyder - spill
  • Vårrengjøring med Sprett
  • Disneys kunstprosjekt

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 3 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BNA3110056 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende