Ole Brumms Heffalomp Halloween (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det er tid for knask eller knep i Hundermeterskogen! Bli med og feire Halloween med Heffalompen, Ole Brumm, Ru, Tigergutt, Petter Sprett og alle de andre i Ole Brumms Heffalomp Halloween.

Heffalompen skal for første gang feire Halloween med Ru og alle da andre vennene sine i Hundremeterskogen. Alle gleder seg til Halloween-godteriet Petter Sprett har spart opp. Men fristelsen blir for stor, og uten å tenke seg om spiser Ole Brumm opp alt selv. En katastrofe! Det blir jo ingen Halloween uten godterier. Men det finnes en løsning…

Hver Halloween hører vennene i hundremeterskogen mystiske lyder fra Gobbelonen. Han er kjempe skummel, men det ryktes at den som klarer å fange han får oppfylt ett ønske. Så om gjengen klarer det kan de jo ønske seg masse godteri, og redde Halloween-festen for alle. Ru og Heffalompen bestemmer seg for å forsøke – for uten godteri kan man jo ikke feire Halloween!

Bonusmateriale

  • Spill og Aktiviteter

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 3 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BNA3005956 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i