Ole Brumms Magiske Verden - Bry Deg Med Brumm (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Velkommen til Ole Brumms magiske verden, et vidunderlig sted der fantasien blomstrer og leken aldri tar slutt! Møt vennene dine fra Hundremeterskogen i fire herlige eventyr. Her blir det lek, latter og mye moro, og du får se hvor viktig det er å ta vare på hverandre.

Tigergutt lærer seg at å si ”unnskyld” er alt som trengs for å få en ny venn i Regn, regn gå din vei. I Jeg og skyggen min føler Nasse seg litt ensom, men oppdager at hans egen skygge er en fast følgesvenn og en utmerket lekekamerat. Muldvarpen gir vennene sine en grundig opplæring i tunnelbygging i Den perfekte tunnelen. Men de støter på et aldri så lite problem når det viser seg at Sprett sitt hus ligger der tunnelen skal begynne. I Jo mindre, jo verre er Ru og vennene på jakt etter en spesiell larve til Kristoffer Robin. Men hvor finner man en slik? Kanskje i grønnsakshagen til Petter Sprett…

Om du er liten eller stor er det alltid mer å oppdage i Ole Brumms magiske verden, hvor alle lærer seg å Bry deg med Brumm!

Bonusmateriale

  • Ru og Tigergutte ballonglek

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 48 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3010156
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i