Ole, Dole Og Doffen På Eventyr - Samleboks (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Jakten på den forsvunne lampe
Ta et mystisk gammelt skattekart. Legg til en bortgjemt pyramide full av lumske feller. Krydre med en skatt av gull, juveler og en magisk lampe. Avslutt med en ond trollmann. Hva får du da? Jakten på den forsvunne lampe! Bli med Onkel Skrue, Ole, Dole, Doffen og lille Fletti på deres forrykende jakt på Collie Babas forsvunne skatt. Men den onde Merlock har fulgt etter dem, for han vil også ha tak i den magiske lampen som gir han ubegrenset med ønsker. Onde ønsker...

Ole, Dole og Doffen på eventyr: Vol 1
Bli med Ole, Dole og Doffen når de sammen med Onkel Skrue og hans lykkemynt drar ut på jakt etter en verdifull krone! Enten om de befinner seg i Egypt og får problemer med en eldgammel mumie, eller møter en mystisk snømann på Himalayas topper, kan du være trygg på at Ole, Dole og Doffen byr på spennende eventyr når de er ute på oppdrag!

Ole, Dole og Doffen på eventyr: Vol 2
Når det kommer til morsomme eventyr, lever Ole, Dole og Doffen På Eventyr opp til forventningene! Onkel Skrues evige jakt på verdifulle skatter gjør at både han og guttene får dra på spennende oppdrag over hele verden. Du får bli med gjengen på et fartsfylt og høytfl yvende eventyr i “Superpiloten” og se hva som skjer når Onkel Skrue finner en hemmelig nedtegnelse i en eldgammel bok… Ole, Dole og Doffen På Eventyr er en skattekiste fylt med latter og spenning for hele familien!
Produktfakta
Produksjonsår 1987 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 3 Spilletid 6 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNG3075956

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende