Oljeberget (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I to år har Jens Stoltenberg reist rundt i hele Norges land for å gjenvinne folks tillit. Målet med den lange reisen har vært å bringe Arbeiderpartiet tilbake i maktposisjon ved å vinne Stortingsvalget høsten 2005.

En beintøff politisk prosess der Stoltenbergs klare ambisjon var å ende opp som statsminister samme høst. Det har lenge hvilt et press på partilederen. Mange ser på Jens som den egentlige arvtageren til Gro Harlem Brundtland, og partifellene har skyhøye forventninger til ham. Selv har han skildret Arbeiderpartiets forrige stortingsvalgresultat som en reise ned til "dødsrikets dal". Nå skal de tilbake, og enkelte drømmer i sitt stille sinn om en ny storhetstid i partiet.

Gjennom Stoltenbergs reise rundt om i vårt lille land, i møte med naturkreftene og hardbarkede, ukuelige folkesjeler, blir han stilt ovenfor eksistensielle spørsmål som utfordrer ham som politiker og som menneske.

Bonusmateriale

  • Kalender - Ett År Med Jens
  • Blått Lerret - Intevju Med Jens Og Aslaug
  • Benedikte
  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Aslaug Holm Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 801602 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende