Olsenbanden Jr. - Boks 1 (DVD)

126,75 12675 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Olsenbanden Jr. PÅ Cirkus
Egon har funnet ut at barnehjemsbestyrer Sigvald Pettersen, sammen med sin kone Mathilde og sin bror, har tenkt å sabotere Cirkus Flamingo som skal komme til byen, for å overta det. Sigvald og Mathilde har lagt en djevelsk og guffen plan som involverer Biffenbanden og en farlig bombe i en rød koffert. Derfor må Egon klekke en mye smartere plan slik at Kjell, Benny og Dynamitt-Harry kan hjelpe han å sabotere sabotasjen. Olsenbanden havner i et halsbrekkende kappløp for å redde Cirkus Flamingo, med Biffen¬banden, skurkene og politiet i hælene.

Olsenbanden Jr. På Rockern
Mens Egon drømmer om et liv uten barnehjem, skole og hus-arrest, skal NRK arrangere en stor talentkonkurranse hvor vinneren får 50 000 kroner. Gruppen The Dynamites blir fort dannet, med Dynamitt-Harry på trommer og Egon, Benny og Kjell på gitarer, og under et forrykende festfyrverkeri vinner de konkurransen! De blir kontaktet av Pop-Johansen, som vil gjøre dem til store stjerner i USA. Men Pop-Johansen er bare ute etter pengene til gruppen og snart må Egon iverksette en utspekulert plan for å få lurt Pop-Johansen.

Olsenbanden Jr. Går Under Vann
På barnehjemmet sitter Egon og lengter etter en ordentlig familie slik som Kjell har. Og når det rike ekteparet Gyldenløwe melder seg for barnehjems-bestyreren for å velge seg en sønn, saboterer Egon de andre guttene - og blir plutselig "rikmannssønnen" med basseng og villa. Men ekteparet er ikke det de utgir seg for. De to leder nem¬lig en operasjon for å få opp en safe med diamanter fra ubåten UB Schnaps som sank i Oslofjorden.Dermed starter forviklingene, der Egon på rømmen får hjelp av Kjell, Benny og Dynamitt-Harry til å legge en lur plan.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 26 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Skuespillere Anders Hatlo, Jan Grønli, Johannes Joner Bestillingsnummer 1974031
Serie Olsenbanden Jr. Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i