Olsenbanden Jr. - Boks 1 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Olsenbanden Jr. PÅ Cirkus
Egon har funnet ut at barnehjemsbestyrer Sigvald Pettersen, sammen med sin kone Mathilde og sin bror, har tenkt å sabotere Cirkus Flamingo som skal komme til byen, for å overta det. Sigvald og Mathilde har lagt en djevelsk og guffen plan som involverer Biffenbanden og en farlig bombe i en rød koffert. Derfor må Egon klekke en mye smartere plan slik at Kjell, Benny og Dynamitt-Harry kan hjelpe han å sabotere sabotasjen. Olsenbanden havner i et halsbrekkende kappløp for å redde Cirkus Flamingo, med Biffen¬banden, skurkene og politiet i hælene.

Olsenbanden Jr. På Rockern
Mens Egon drømmer om et liv uten barnehjem, skole og hus-arrest, skal NRK arrangere en stor talentkonkurranse hvor vinneren får 50 000 kroner. Gruppen The Dynamites blir fort dannet, med Dynamitt-Harry på trommer og Egon, Benny og Kjell på gitarer, og under et forrykende festfyrverkeri vinner de konkurransen! De blir kontaktet av Pop-Johansen, som vil gjøre dem til store stjerner i USA. Men Pop-Johansen er bare ute etter pengene til gruppen og snart må Egon iverksette en utspekulert plan for å få lurt Pop-Johansen.

Olsenbanden Jr. Går Under Vann
På barnehjemmet sitter Egon og lengter etter en ordentlig familie slik som Kjell har. Og når det rike ekteparet Gyldenløwe melder seg for barnehjems-bestyreren for å velge seg en sønn, saboterer Egon de andre guttene - og blir plutselig "rikmannssønnen" med basseng og villa. Men ekteparet er ikke det de utgir seg for. De to leder nem¬lig en operasjon for å få opp en safe med diamanter fra ubåten UB Schnaps som sank i Oslofjorden.Dermed starter forviklingene, der Egon på rømmen får hjelp av Kjell, Benny og Dynamitt-Harry til å legge en lur plan.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 26 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1974031 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie