Olsenbanden Jr. - Boks 2 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Olsenbanden Jr. - Mestertyvens Skatt
Denne gangen jakter banden på en forsvunnet pengeskatt som stammer fra ranet av Norges bank i 1835. De har kommet over et skattekart og den spennende jakten leder dem til gamlebyen i Fredrikstad, gjennom mørke ganger på Akershus festning og til slutt Ole Høilands hule i Oslomarka. I denne filmen får vi også for første gang stiftet et nærmere bekjentskap med barnehjemsbarnet Egon Olsens familie, da Egon kommer på sporet av sin egen stamfar? Mestertyven Ole Høiland?

Olsenbanden Jr. - Det Sorte Gullet
Vi er i begynnelsen av 60-årene. Egon overtaler sine venner til å kjøpe oljeaksjer for å ta del i det kommende oljeeventyret. Samtidig kommer Egon på sporet av noen fæle skurker som forsøker å underslå prøver som forteller at det finnes olje i Nordsjøen. Olsenbanden jr. vil overlevere nyheten til myndighetene, men det går ikke helt som planlagt. Valborg blir kidnappet og holdes fanget i Keopspyramiden. Olsenbanden jr. drar som blindpassasjerer på et skip til Egypt for å befri Valborg fra fangenskap. Men det er slett ikke enkelt å ta seg gjennom labyrinten i pyramiden.

Olsenbanden Jr. - Sølvgruvens Hemmelighet
Oslo, rundt 1960. Egon Olsen sitter nok en gang i husarrest på barnehjemmet. Når han endelig slipper ut blir han plukket opp av en ny og rik gutt, Preben, som bor i et flott villastrøk på Oslos beste vestkant. Det viser seg at rike Preben har en guffen plan - og før Egon skjønner hva som har skjedd befinner han seg på flukt. Egon oppsøker sine gamle venner Kjell og Benny på Oslos østkant, og sammen planlegger de hevn mot Preben. I en halsbrekkende jakt i Kongens mørke gruver på Kongsberg jobber Olsenbanden jr. på spreng for å finne en skatt og få den i sikkerhet før skurkene slår kloa i den.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 14 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1974131 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie