Olsenbanden Jr. - Første Kupp - Julekalender (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Kjell og Benny blir plaget på skolen av den storvokste Biffen og gjengen hans. Kjell er forelsket i ei jente i klassen som heter Valborg, men hun er fascinert av den tøffe Biffen. Faren til Kjell jobber som julenisse på et stormagasin, moren har kolonialbutikk, mens lillebroren til Benny er den litt ustabile, men sprengningsglade Harry. Det er et liv, om ikke akkurat helmaks...

En dag får Kjell og Benny en ny klassekamerat. Gutten heter Egon Olsen og bor på barnehjemmet Lykkebo. Egon blir Benny og Kjells venn, og tar straks kommandoen over trioen.

Egon forteller de nye vennene sine at Hallandsen og resten av styret for barnehjemmet Lykkebos julefond har underslått alle pengene i kassa, slik at det ikke vil bli noen jul for noen av barna som bor der. En hel million i sedler skulle ha ligget i en rød koffert, innelåst i et Frans Jäger-pengeskap fra Berlin. Nå er det bare kvitteringer og bilder fra styrets heisaturer igjen i skapet.
Produktfakta
Produksjonsår 2001 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn, Jul Antall disker 2
Spilletid 6 timer 24 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Aksel Støren Aschjem, Julia Charlotte Geitvik, Lars Berteig Andersen, Thomas Engeset
Bestillingsnummer 1865131 Serie Julekalendere På TV

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i