Olsenbanden Jr. På Rocker'n (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Vi er i Oslo i 1960. Mens Egon drømmer om et liv uten barnehjem, skole og husarrest, arrangerer NRK en stor talentkonkurranse hvor vinneren får 50 000 kroner. Gruppen The Dynamites blir fort dannet, med Dynamitt-Harry på trommer og Egon, Benny og Kjell på gitarer, og under et forrykende festfyrverkeri vinner de konkurransen! De blir kontaktet av Pop-Johansen, som vil gjøre dem til store stjerner i USA. Men Pop-Johansen er bare ute etter pengene til gruppen og snart må Egon iverksette en utspekulert plan for å få lurt Pop-Johansen. En plan som ender med en farlig tur på vingene med Benny bak spakene!

Olsen Banden Jr. På Rocker'n har slått alle publikumsrekorder på norsk kino! På kun ti uker ble filmen sett av nesten 400 000 og fortsettelsen på kinosuksessen Olsen Banden Går Under Vann er dermed enda mer populær enn sin forgjenger! Enda engang følger vi de tre unge forbryterspirene i deres iherdige forsøk på å leve ut guttedrømmen om berømmelse, beryktelse og iskalde kontanter. Og Egon må klekke ut en av sine mest utspekulerte planer. For ingen får lov til å lure Olsen Banden Jr.!

Bonusmateriale

  • Thomas' dagbok
  • Musikkvideo
  • Trailere

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Aldersgrense 7
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Aksel Støren Aschjem, Julia Charlotte Geitvik, Lars Berteig Andersen, Thomas Engeset
Bestillingsnummer 1352531 Serie Olsenbanden Jr.
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i