Olsenbanden Jr. På Sirkus (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Olsenbanden Jr. På Cirkus utspiller seg på Oslos beste østkant rundt 1960. Rocken er kommet til landet sammen med bananene.

Egon Olsen sitter i husarrest på barnehjemmet etter en ikke helt vellykket westerninspirert aksjon. I kjent stil pønsker han på nye kupp, og på hvordan han skal få tilbake den beslaglagte spretterten sin.

Egon har funnet ut at barnehjemsbestyrer Sigvald Pettersen, sammen med sin kone Mathilde og sin bror Thorvald, har tenkt å sabotere Cirkus Flamingo som skal komme til byen, for å overta det. Bestyreren drømmer om å bli sirkusdirektør og løvetemmer - Mathilde om å bli cirkusets dronning og Thorvald, som alt er klovn, er lei av at alle ler av han.

De har lagt en djevelsk og guffen plan som involverer Biffenbanden og en farlig bombe i en rød koffert. Derfor må Egon klekke en plan slik at Kjell, Benny og Dynamitt-Harry kan hjelpe han å sabotere sabotasjen. Men når Harry er ukonsentrert, Benny vimsete, Kjell har totalkræsj på Valborg - og hun truer med å gå på Cirkus med Biffen i stedet - da nytter det ikke om det er aldri så taima og tilrettelagt.

Når politiene Holm og Hermansen så begir seg på musefiske i stedet for skurkefangst får sirkusbandittene stort spillerom.

Olsenbanden havner i et halsbrekkende kappløp for å redde Cirkus Flamingo, med Biffenbanden, skurkene og politiet i hælene.

Bonusmateriale

  • Bakom Olsenbanden Jr. på Cirkus
  • Møt skuespillerne som spiller Egon og Kjell og Benny
  • Musikkvideoer

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1510831 Serie Norske Filmklassikere