Onkel (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
På en liten gård helt sør i Danmark bor 27 år gamle Kris og hennes onkel som er delvis ufør. Uten Kris vil ikke onkelen kunne fortsette driften. De har et nært forhold og stor forståelse for hverandre, men tilbringer mesteparten av hverdagen i taushet.

Når Kris redder en kalv som holder på å dø under fødselen, vekkes hennes gamle drøm om å bli veterinær. Hun utvikler et vennskap med den snakkesalige dyrlegen Johannes og oppdager langsomt et liv utenfor gården. Hun møter også Mike, en ung mann som synger i kirkekoret og som viser interessere for henne. Kris blir stilt overfor et vanskelig dilemma. Skal hun bli på gården eller følge drømmen?

ONKEL er en liten film som har blitt en stor suksess på kino i Danmark.

Regissør Frelle Petersen bodde i flere måneder på gården hvor filmen utspiller seg og skrev manuset mens han hjalp til med arbeidet der. Jette Søndergaard spiller Kris og det er hennes onkel i virkeligheten som spiller onkelen i filmen. For at filmen skulle føles så autentisk som mulig er rollene spilt av ikke-profesjonelle som bor innenfor en radius av 15 km rundt gården i filmen.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2019 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Undertekster Dansk Regissør Relle Petersen
Skuespillere Jette Søndergaard Bestillingsnummer ANG000227

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i