Optimistene (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Optimistene er en lystig film om et usedvanlig volleyball-lag fra Hamar, bestående av damer mellom 66 og 98 år. De har spilt sammen hver mandag i 40 år. Nå vil de spille sin første kamp, men mot hvem? Ryktene sier det finnes et svensk lag med ungfoler som kaller seg Krutgubbarna, der den eldste bare er 90 år…

Goro på 98 er selve dronningen på laget, med sin viljestyrke, livsglede og lilla convers-sko. Vi følger Goro og lagvenninnene i hverdagens utfordringer og på banen – fra de bestemmer seg for å spille en kamp og gjennom all verdens forberedelser, fra intensive treningsøkter til teambuilding-hekling. Det blir en uforglemmelig reise og en storslagen landskamp - mellom Sverige og Norge, og mellom kvinner og menn. Ungdommen er vår tids ideal.

Optimistene handler om å tørre å møte livets utfordringer uansett alder. Kanskje kan Goro og damene vise at det er de av oss som faktisk får oppleve å bli gamle som er de heldige?

Bonusmateriale

  • Ekstra Scener
  • Intervjuer

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Gunhild Westhagen Magnor Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 2270031 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende