Inngår i kampanje

Oslo 31. August (DVD)

99,00 9900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Regissør Joachim Triers oppfølger til Reprise er et vakkert, gripende drama om det mest avgjørende døgnet i en manns liv. Oslo 31. August fikk internasjonal oppmerksomhet under Cannes-festivalen i 2011, og vant samme år Kritikerprisen i Haugesund og ble kåret til beste film på Stockholm Filmfestival.

Anders (34) er ressurssterk og fra en god familie, men er hjemsøkt av alle mulighetene han har kastet bort og av alle han har sviktet. Nå er han nesten ferdig med rusrehabilitering på landsbygda, og skal bare en kort tur inn til Oslo for et jobbintervju. Men Anders drar ikke tilbake som avtalt.

Tilbake i Oslo møter han nemlig gamle venner og blir stående ansikt til ansikt med sine tapte ambisjoner og drømmer. Er dette livet han ønsker seg nå?

Oslo 31. August er inspirert av den franske kultromanen Le Feu Follet, filmatisert av Louis Malle i 1963. Triers kritikerroste film, som blant annet ble belønnet med terningkast 6 av Dagbladets anmelder, har en gnistrende god Anders Danielsen Lie i hovedrollen. I øvrige roller møter vi blant andre Hans Olav Brenner, Ingrid Olava og Petter With.

Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 76NSD8800297NF Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere
Video

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i