Otis - Uncut (UK-import) (DVD)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Otis har alt han trenger til skoleballet: corsage, kabriolet og kul, lyseblå smoking (for ikke å snakke om et komplett torturkammer i kjelleren). Han har også jenta han trenger – en pen blondine han kaller Kim – og som han er villig til å gå over lik for å date. Bokstavelig talt.

Med et stjernegalleri bestående av blant andre Daniel Stern, Illeana Douglas og Kevin Pollak leverer Raw Feed en mørk komedie av en gyser i regi av 24-regissør Tony Krantz. Manuset er skrevet av Thomas Schnauz (X-Files) og Erik Jendresen (Band of Brothers), og kombinerer de beste tradisjonene fra slasher/revenge-sjangeren med situasjonskomedie fra et forstadsamerika som har gått fullstendig av hengslene. Pizzabud på deltid og psykopat på heltid: Otis tror han er kongen av ondskap, men det er før han møter familien Lawson, som er de pårørende til det siste offeret hans. Lawson-familien, som en gang var en glad og idyllisk forstadsfamilie, er ikke glade lenger ... og de har fylt opp bilen med nyinnkjøpte driller og annet (u)hyggelig elektroverktøy.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Alternativ slutt
  • The twisted world of Otis - Kortfilm
  • Slettet scene

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 18 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Tony Krantz
Skuespillere Ashley Johnson, Bostin Christopher, Daniel Stern, Illeana Douglas, Kevin Pollak Bestillingsnummer 7321902214009
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende