Outside Providence (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dunph, som han kalles av vennene (faren ynder å kalle ham "Dildo") har arbeiderklasse bakgrunn, der dop og alkohol tilhører hverdagen, som gjerne tilbringes i selskap med en rufsete vennegjeng. Legg så til en bror i rullestol, en trebent hund og en far som er enkemann og i mange sammenhenger en real slask. Men han er en tålmodig slask, som tolererer alle sønnens påfunn helt til han endag arresteres for å ha kollidert med en parkert politibil han ikke så, fordi sikten var dårlig på grunn av pot-røyk. Faren sørger så for at Dunph får en siste sjanse til å skjerpe seg ved å sende ham til til akademiet. Det slår han som en bedre, om enn mer kostbar variant enn å sende gutten på forbedringsanstalt.

Bonusmateriale

  • Trailer
  • Alternativ Slutt
  • Mental Floss Outtakes

Produktfakta

Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Michael Corrente Skuespillere Alec Baldwin, George Wendt, Jack Ferver, Jon Abrahams, Jonathan Brandis, Shawn Hatosy, Tommy Bone
Bestillingsnummer 917505 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende