På Solsiden (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
I På Solsiden spiller Randi Kolstad, fra Vi Vil Skilles den unge jenta Ester, som ikke føler at hun passer inn i det fine selskap. Hun er gift med en rik godseier, spillet av Arne Lie – mannen som i 1950-åra var kjent som, ”Mr. Cox” fra den populære TV-kriminalserien. Vi opplever også Jan Voigt, som den rike dagdriveren, ”slabbedasken” Preben og Joachim Holst-Jensen som den gamle, vittige onkel Severin. Alle har de en brikke å spille når Ester til slutt må ta det store oppgjøret med dem som alltid har levd ”På solsiden”…

”Et virkelig elskverdig, solfylt og sjarmerende lystspill”, skrev Stavangeren, da På solsiden hadde premiere i 1956. Helge Krogs teaterstykke fra 1927, som uten tvil er det mest populære lystspill i norsk drama, er her satt i scene av Edith Carlmar i enda en av hennes suksesfilmer i samarbeid med ektemannen, Otto Carlmar. På solsiden er en lys og lett sommerfilm, full av ungdom og forelskelse, men likevel et lystspill med mening!
Bonusmateriale
  • Filmografier på: Arne Lie, Ellen Isefiær, Henny Moan, Randi Kolstad og Joachim Holst-Jensen
Produktfakta
Produksjonsår 1956 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Edith Carlmar Skuespillere Ellen Isefiær, Haakon Arnold, Henny Moan, Lalla Carlsen
Bestillingsnummer 1480231 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende