Pan Am - Sesong 1 (DVD)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
60-tallets stil, jet-alderens energi, lidenskapelig drama og sexy forviklinger flettes i hverandre i Pan Am, den underholdende TV-serien med blant andre Christina Ricci på rollelista.

I den moderne verden representerer internasjonal flyreise toppen av luksus, og Pan Am er det heteste navnet i bransjen. Flyene er glamorøse, pilotene er rockestjerner og flyvertinnene er de mest ettertraktede i verden. Ikke bare må de være unge og vakre, for å representere Pan Am må de også være skolerte, kultiverte og dannede. De er opplært til å takle alt fra akutt sykdom til flørtende passasjerer - alt uten så mye som en rynke i den perfekte uniformen eller en hårlokk på avveie.

Dean er den arrogante, karismatiske og ambisiøse piloten av en ny rase som ikke har fått militær trening. På tross av selskapets retningslinjer dater han Bridget, en strålende skjønnhet med en mystisk fortid. Den rebelske bohemen Maggie, spilt av Christina Ricci, forvandles til en tilkneppet profesjonell flyvertinne for å kunne reise verden rundt. For å gjøre besetningen komplett møter vi flørtende Collette, spenningssøkende Kate og Laura, Kates yngre søster som rømmer fra et trist ekteskap i forstadens til fordel for et liv blant skyene. Velkommen ombord!

Bonusmateriale

  • Becoming a Pan Am Stewardess
  • The Berlin Set
  • The Life Of a Stewardess
  • The Plane Set
  • Interviews

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 904 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Christina Ricci, Karine Vanasse, Kelli Garner, Margot Robbie, Michael Mosley, Mike Vogel Bestillingsnummer SGSD17359
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i