Paper Moon (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ryan O'Neal slår seg sammen med datteren Tatum i denne utrolig smarte, varme og ikke minst morsomme periodefilmen som Tatum fikk en Oscar for i sin første filmrolle. Ryan O'Neal spiller den overbevisende svindleren Moses Pray, som kjører gjennom et Kansas rammet av depresjonen med bilen stablet full av eksklusive bibler, en gulltann bak et selvsikkert smil og en mulighetenes liste over kvinner som nylig er blitt enker. Addie (Tatum O'Neal) er en foreldreløs, sigarettrøykende niåring som slår seg sammen med Moses, og som klarer å lære mesteren et triks eller to. Madeline Kahn gjør en morsom og nevrotisk rolle som Trixie Delight, som blir med dem på veien helt til Addie bestemmer at Trixie kan komme mellom henne og Moses - og det må selvfølgelig unngås.

Bonusmateriale

  • Kommentar ved regissør Peter Bogdanovich
  • "The Next Picture Show"
  • "Asking For The Moon"
  • "Getting The Moon"

Produktfakta

Produksjonsår 1973 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Diverse Språk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Fransk), Mono 1.0 (Italiensk), Mono 1.0 (Spansk), Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Sort/Hvitt, Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Peter Bogdanovich Skuespillere John Hillerman, Madeline Kahn, Ryan O'Neal, Tatum O'Neal
Bestillingsnummer 1020376 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende