Paradis -Tro, Håp, Kjærlighet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er triologien om de tre Paradis-filmene samlet i boks. Vi følger 3 kvinner fra en familie, og hvordan deres ferier fortoner seg på vidt forskjellige måter.

Ulrich Seidl tar filmskaperkunsten til et helt annet nivå – Et nivå som kan virke frastøtende, urovekkende eller spennende avhengig av øyet som ser.

Paradis: Kjærlighet
Teresa er en østerriksk kvinne i femtiårene som drar alene til Kenya på en etterlengtet ferie. Hun er ikke helt ukjent med begrepet "Sugar Mamas" – betegnelsen på velstående europeiske kvinner som jakter på unge prostituerte menn – men Teresa er først og fremst på jakt etter kjærlighet og ikke sex. Likevel lar hun seg raskt blende av en veltalende og vakker ung mann. Men i et samfunn hvor alt kan kjøpes fra en desperat befolkning, er det ikke enkelt å finne varig lykke. Seidl tegner et nådeløst bilde av et tabubelagt fenomen, med tablåer som kunne vært malt av Lucian Freud. Resultatet er mildt sagt urovekkende.

Paradis: Tro
Dette er fortellingen om en middelaldrende, fanatisk religiøst overbevist katolsk kvinne, som dyrker sin tro gjennom å piske seg selv, går med torturredskap under klærne og bruke all sin tid med å vandre fra dør til dør i Wiens fattige strøk med en statue av Jomfru Maria – for igjen å omvende Østerrike til katolisismen.

Paradis: Håp
Paradis: Håp er den tredje filmen i Paradis-trilogien. Den forteller historien om Melanie, som er den 13-årige datteren til Teresa fra den første filmen. Mens hennes mor er på ferie i Kenya, drar Melanie på slanke-camp i den østerrikske fjellheimen. Der er det fokus på å spise riktig, mosjonere og bli tynnere. men hun og hennes romkamerater er ikke så veldig motiverte, så de er mer opptatt av gutter, fest og å snike seg unna så ofte de kan. Melanie opplever sitt livs første, intense forelskelse – i stedets lege som er rundt 40 år eldre enn henne. Og legen havner i en voldsom indre kamp fordi han ikke vet hva han skal gjøre når han blir begjært av en 13-åring.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 13 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ulrich Seidl Skuespillere Joseph Lorenz, Margarete Tiesel, Maria Hofstätter, Melanie Lenz, Nabil Saleh, Natalya Baranova, Peter Kazungu, Verena Lehbauer
Bestillingsnummer 804158 Leverandør SF Norge

Anmeldelser