Inngår i kampanje

Paul (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Simon Pegg og Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun Of The Dead) gjenforenes i Paul, en komedie om to sci-fi-nerder som legger ut på en pilgrimsferd til USAs kjerneområde for UFO-observasjoner. Vel framme støter de på et romvesen som tar dem med på en sprø reise - en reise som forandrer universet deres for alltid.

De siste 60 årene har den utenomjordiske skapningen Paul (med stemmen til Seth Rogen) tilbrakt dagene sine på en topphemmelig militærbase. Av ukjente årsaker bestemmer den frekke romfareren seg plutselig for å rømme fra området og haike med første og beste doning ut av byen - en leiebobil med jordboerne Graeme Willy (Pegg) og Clive Gollings (Frost) bak rattet. Snart jaktes de på av både FBI-agenter og den fanatiske faren til en ung kvinne de kidnapper ved et uhell. Underveis klekker Graeme og Clive ut en klumsete plan for å returnere Paul til moderskipet. Men mens de to nerdene strever med å hjelpe den lille grønne mannen, skal det vise seg å være ham som hjelper dem med å ta steget fra friker til intergalaktiske helter.

Paul er regissert av Greg Mottola, kjent for komedier som Superbad og Adventureland.

Bonusmateriale

  • The Evolution of Paul
  • Who the Hell is Adam Shadowchild?
  • Simon’s Silly Faces
  • Bloopers

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Greg Mottola Skuespillere Bill Hader, Jason Bateman, Jeffrey Tambor, Kristen Wiig, Nick Frost, Seth Rogen, Sigourney Weaver, Simon Pegg
Bestillingsnummer 52GSD8285257

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også