Paul Verhoeven Collection (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Tyrkisk Konfekt (Turks Fruit / Turkish Delight)
Eric er en ung skamløs kunstner som konsumerer kvinner med et rovdyrs følsomhet. Men en dag møter han Olga, en kvinne ulik alle andre han har forført. De to innleder et kjærlighetsforhold som er så voldsomst og provoserende – men også dypt gripende – at filmen sjokkerte store deler av publikum da den hadde premiere….og det gjør den fortsatt den dag i dag.

Spetters
Tre kjepphøye fyrer deler en stor interesse for motorsykler, og alle håper at interessen skal ta dem videre i livet fra deres triste tilværelse. Når de ikke kjører motorcross, sjikanerer de homser eller skryter høylytt av alle jentene de har nedlagt. Men under den harde fasaden vokser deres egne komplekser, og når en seig blondine entrer scenen, blir vennene plutselig konkurrenter.

Krigshelten (Soldaat van Oranje / Soldier Of Orange)
Livet leker for de seks studentene. Festene og kvinnene avløser hverandre på rekke og rad. Men når de tyske panservognene ruller inn i landet i 1940 oppgir de alt dette for å gå inn i motstandsbevegelsen. En av dem pekes ut som jøde og arresteres. En går over til nazistenes side. To verves av britene og ender øverst på Gestapos dødsliste.

Den Fjerde Mann ( De Vierde Man / The 4th Man)
Jeroen Krabbé spiller den berømte men avdankede forfatteren Gerard Reve. Reve fascineres av den mystiske og forføreriske beundreren Christine Halsslag, og de to innleder et hett forhold. Sakte med sikkert går det imidlertid opp for ham at hans elskerinnes tre tidligere menn alle avgikk ved døden under mystiske omstendigheter. Beror dødsfallene på tilfeldigheter, eller er Reve ment å bli den vakre kvinnens fjerde offer?
Produktfakta
Produksjonsår 1973 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 2 Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Lydformater Stereo 2.0 (Nederlandsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Paul Verhoeven
Skuespillere Hans van Tongeren, Jeroen Krabbe, Monique van de Ven, Renee Soutendijk, Rutger Hauer Bestillingsnummer AWE013NBOX

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i