Paul Weller - Hit Parade (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dobbel dvd med nærmere sytti videoer og tv-opptredener. Her samles Paul Wellers hele karriere, fra The Jam via The Style Council og solokarrieren, fra 1975 til i dag.


Disk 1
  1. <b>Disc 1:</b>
  2. In The City
  3. All Around The World [BBC Top Of The Pops]
  4. The Modern World [BBC Top Of The Pops]
  5. News Of The World
  6. David Watts [BBC Top Of The Pops]
  7. 'A' Bomb In Wardour Street [BBC Old Grey Whistle Test]
  8. Down In The Tube Station At Midnight [BBC Top Of The Pops]
  9. Strange Town
  10. When You're Young
  11. The Eton Rifles [BBC Top Of The Pops]
  12. Going Underground
  13. The Dreams Of Children
  14. Start
  15. That's Entertainment
  16. Funeral Pyre
  17. Absolute Beginners
  18. Town Called Malice
  19. Precious
  20. Just Who Is The 5 O'Clock Hero?
  21. The Bitterest Pill (I Ever Had To Swallow)
  22. Beat Surrender [BBC Top Of The Pops]
  23. Speak Like A Child
  24. Money Go Round
  25. Long Hot Summer
  26. Solid Bond In Your Heart
  27. My Ever Changing Moods
  28. You're The Best Thing
  29. Big Boss Groove
  30. Shout To The Top
  31. Walls Come Tumbling Down!
  32. Come To Milton Keynes
  33. The Lodgers
  34. Have You Ever Had It Blue
  35. It Didn't Matter
  36. Waiting
  37. Wanted
  38. Life At A Top Peoples Health Farm
  39. How She Threw It All Away
  40. Promised Land
Disk 2
  1. <b>Disc 2:</b>
  2. Into Tomorrow
  3. Uh Huh Oh Yeh!
  4. Above The Clouds
  5. Sunflower
  6. Wild Wood
  7. The Weaver
  8. Hung Up
  9. Out Of The Sinking
  10. The Changingman
  11. You Do Something To Me
  12. Broken Stones
  13. Peacock Suit
  14. Brushed
  15. Friday Street
  16. Mermaids
  17. Brand New Start
  18. He's The Keeper
  19. Sweet Pea, My Sweet Pea
  20. It's Written In the Stars
  21. Leafy Mysteries
  22. Wishing On A Star
  23. Thinking Of You
  24. From The Floorboards Up
  25. Come On / Let's Go
  26. Here's The Good News


Produksjonsår 2006 Format DVD
Sjanger Musikk Antall disker 2
Skuespillere Paul Weller Artist Paul Weller
Bestillingsnummer 9843453 Leverandør Universal Music