PAX (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En flymotor eksploderer. Et fly styrter mot bakken. Mye tyder på at dette er slutten for alle ombord. Men for noen av dem er det en begynnelse. I lufta mellom Stockholm og Oslo følger vi syv personer og et hjerte på vei fra en kropp til en annen. Alle syv har noe de flykter fra, og når den tunge flykroppen stuper nedover ser de livet i et annet perspektiv. Det heter seg at livet er en reise. PAX er en reise for livet.

Skjebner flettes sammen på denne flyturen. De usynlige sammenhengene i livet blir synlige og kjedereaksjoner blir avdekket. Hvordan reagerer en kvinne som nettopp har forsøkt å ta sitt eget liv når hun havner i en livstruende situasjon? Hva tenker hennes mann, krigsreporteren, som er vant til å se døden i hvitøyet? Hva gjør en rundbrenner og familiefar når alt håp er ute? Hvordan føles det for en dyktig hjertekirurg å innse at han ikke er allmektig? Hva med jenta som tror, men tviler på om Gud har noen tro på henne lenger? Hva ville du tenkt om du trodde livet ditt var over om noen sekunder?

PAX, regissert av Annette Sjursen (Min Misunnelige Frisør) er et norsk drama om syv menneskers møte med seg selv i en krise. Et stjernelag av norske og svenske skuespillere bekler rollene i filmen, deriblant Ellen Dorrit Petersen, Samuel Fröler, Ida Elise Broch, Kyrre Haugen Sydness, Kristoffer Joner, Thomas von Brömssen, Anneke von der Lippe, Pia Tjelta og Ane Dahl Torp. Manus er skrevet av regissør Sjursen i samarbeid med Lars Saabye Christensen.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 11 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Annette Sjursen Skuespillere Anneke Von Der Lippe, Björn Granath, Ellen Dorrit Petersen, Ida Elise Broch, Kristoffer Joner, Pia Tjelta, Samuel Fröler, Stina Ekblad
Bestillingsnummer 9884-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende