Paycheck (UK-import) (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Fra den kritikerroste regissøren John Woo (M:I-2 og Face/Off) kommer en futuristisk thriller som kombinerer spektakulær action med trollbindende mystikk, en film som garantert vil holde deg i ånde fra begynnelse til slutt.

Michael Jennings (Ben Affleck) er en meget dyktig dataingeniør som leies til å arbeide på topphemmelige prosjekter. Etter hver jobb blir Jennings’ korttidsminne slettet slik at han ikke kan gi noe informasjon om prosjektene. Etter å ha fullført det siste oppdraget – en treårs kontrakt med en åttesifret lønningssjekk, som han fikk gjennom en gammel venn (Aaron Eckhart) – blir Jennings sjokkert når han blir fortalt at han har akseptert å avstå fra betalingen. Det virker som om han ikke vil få noe for oppdraget – helt til han mottar en mystisk konvolutt som inneholder spor til hans glemte fortid. Med hjelp fra den vakre vitenskapskvinnen (Uma Thurman), må Jennings skynde seg å finne ut av fortiden ... mens han prøver å unngå en skremmende oppdagelse som venter ham i fremtiden.

Bonusmateriale

  • Kommentar med regissør John Woo
  • Kommentar med filmforfatter Dean Georgaris
  • Tempting Fate: Stuntene i <i>Paycheck</i>
  • Paycheck: Planlegging av fremtiden
  • Slettede/forlengede scener
  • Alternativ slutt

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør John Woo Skuespillere Aaron Eckhart, Ben Affleck, Colm Feore, Joe Morton, Michael C. Hall, Paul Giamatti, Uma Thurman
Bestillingsnummer DSL1413 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende