Pedro Almodovars Mesterverker (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Alt Om Min Mor
Etter at hennes 17-årige sønn Esteban ble drept i en tragisk ulykke i det han løp for å få autografen til en kjent skuespillerinne, drar Manuela fra Madrid til Barcelona for å bearbeide sorgen sin, møte gamle venner og lete etter faren til sønnen. En far sønnen aldri kjente og som ikke visste at han hadde en sønn. Når hun gradvis begynner å komme over sorgen er det tilfeldigheter som gjør at hun begynner som assistent til Huma Roja, skuespillerinnen som hennes sønn beundret.

Snakk Til Henne
Benigno og Marco sitter ved siden av hverandre på en danseforestilling men kjenner ikke hverandre. Noen måneder senere møtes de igjen på en privat klinikk hvor Benigno arbeider. Marco har møtt matadoren Lydia, som ved et sammenstøt på arenaen har havnet i koma. Benigno er avstandsforelsket i ballettstudenten Alicia, som også har falt i koma, og pleier henne så ofte han kan. Vi følger de fire skjebner i flyt mellom tvil og tro, i fortid, nåtid og fremtid.

Dårlig Oppdragelse
På 80-tallet får den unge filmregissøren Enrique besøk av en mann som hevder å være hans gamle skolekamerat Ignacio men som nå kaller seg Angel. Hans novelle om skoletidens skyggeside utløser et skred av minner hos Enrique. Den handler om forbudt kjærlighet og frykt ved en kostskole i Madrid på 60-tallet. Fader Manolo, skolens rektor, både ser og tar del av dette. Når Enrique bestemmer seg for å undersøke saken nærmere, blir han viklet inn i en historie som både avdekker, tilslører, fortier og bekjenner…

Volver
I Madrids fattige strøk overlever tre generasjoner kvinner solvinder, brann, vannvidd og til og med død takket være deres godhet, løgner og en vitalitet uten grenser.

Produktfakta

Produksjonsår 1999 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 4 Spilletid 7 timer 4 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Spansk), DTS (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Pedro Almodovar Skuespillere Carmen Maura, Cecilia Roth, Daniel Gimenez Cacho, Dario Grandinetti, Fele Martinez, Gael Garcia Bernal, Geraldine Chaplin, Javier Camara, Leonor Watling, Lola Duenas, Marisa Paredes, Penelope Cruz, Rosario Flores
Bestillingsnummer NDVDSF5467 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i