Inngår i kampanje

Pelle Politibil - 2 Filmer (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Pelle Politibil Går I Vannet
I Pelle Politibil går i vannet tar vår kjære venn opp kampen med de sleipe miljøforbryterne brødrene Grevling, sammen med sin lille venninne Oda Oter. Under en voldsom høststorm ryker strømkabelen som forsyner Bodø by med elektrisitet. Pelle Politibil tar ansvar og sleper en ny kabel over fjellet mot vær og vind så byen kan få tilbake lys og varme. Men når jobben er gjort rygger Pelle inn i den avrevne kabelen. Han utsettes for et voldsomt støt, men nok en gang skjer et mirakel. Pelle våkner - og nå er han elektrisk!

Pelle Politibil På Sporet
I Pelle Politibil På Sporet er Kronprinsessa atter tilbake i Bodø, denne gang for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg, og alle gleder seg til det blir ungeskrik i parken. Byens egen helt, Pelle Politibil, får det ærefulle oppdraget å passe på parken, og spesielt havørna.

Til sin store forskrekkelse oppdager Pelle og hans bestevenninne Oda Oter at skruppelløse miljøkriminelle er på ferde i parken: Sjeldne dyr, som gaupe og fjellrev, forsvinner sporløst. Krisen er total når Pelle oppdager at tyver også har klart å stjele selve symbolet for parken - havørna. Heldigvis ligger egget fortsatt i det forlatte reiret. Pelle er den eneste som er i stand til å ta vare på det … men det er ikke lett for en politibil. Og han må samtidig ta opp jakten etter tyvene for å finne ørnemora.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 24 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Rasmus A. Sivertsen / Rune Spaans Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 2211531 Serie Amanda-vinnere

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i