Pelle Politibil På Sporet (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
I Pelle Politibil På Sporet er Kronprinsessa atter tilbake i Bodø, denne gang for å åpne den nye Havørnparken. Her ligger en ruvende havørn og ruger på et egg, og alle gleder seg til det blir ungeskrik i parken. Byens egen helt, Pelle Politibil, får det ærefulle oppdraget å passe på parken, og spesielt havørna.

Til sin store forskrekkelse oppdager Pelle og hans bestevenninne Oda Oter at skruppelløse miljøkriminelle er på ferde i parken: Sjeldne dyr, som gaupe og fjellrev, forsvinner sporløst. Krisen er total når Pelle oppdager at tyver også har klart å stjele selve symbolet for parken - havørna. Heldigvis ligger egget fortsatt i det forlatte reiret. Pelle er den eneste som er i stand til å ta vare på det … men det er ikke lett for en politibil. Og han må samtidig ta opp jakten etter tyvene for å finne ørnemora.

Pelle Politibil På Sporet er animasjonsfilm nummer to om Pelle, etter Pelle Politibil Går i Vannet som hadde premiere i 2010.

Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Rasmus A. Sivertsen / Rune Spaans Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 2146431 Serie Amanda-vinnere, Pelle Politibil

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende